Alle denkbare producten en diensten - gratis toegang
Oplage nieuwsbrief: 40.000 e-mailadressen
Bekijk online versie
regel uw toegangskaart
Er gebeurt veel in uw vakgebied
Het is de slogan voor komende beurseditie: Ontmoet elkaar. U bent er kennelijk ook echt aan toe, gezien het tempo waarmee u zich registreert voor een bezoek aan Vakbeurs Openbare Ruimte. Een overzicht van gemeenten die zich tot nu toe al hebben geregistreerd vindt u hier

Na zoveel maanden is de behoefte aan persoonlijk contact groot. Maar dat niet alleen. Er gebeurt ook veel in uw vakgebied. Door de afgelopen periode zijn ontwikkelingen vaak zelfs in een stroomversnelling terecht gekomen. En op 22-23 september kunt u zich in hallen 2, 3 en 4 van Jaarbeurs daarover uitgebreid laten informeren. Welke bedrijven er zijn en waar ze straks staan, ziet u op de plattegrond.

O ja, nog even dit. Vakbeurs Openbare Ruimte is geen dance-event, maar een zakelijke bijeenkomst op een doorstroomlocatie. We houden ons dus keurig aan alle spelregels die tegen die tijd mogelijk nog gelden. Uw gezondheid staat bij ons voorop. 
Vraag uw toegangskaart aan
 
Plattegrond met exposanten
 
De openbare ruimte slimmer beheren
Datagestuurd afval inzamelen is niet nieuw. Belangrijker is de vraag: wat dóe je met de gegenereerde data? Dat is één van de dingen waar TWS (stand 4.1.54) zich in onderscheidt. Zo worden met de Enevo vulgraadmeters niet alleen de vulgraden in afvalbakken gemeten en voorspeld, maar kan er bij een brede inzet tegelijkertijd een capaciteits-analyse uitgevoerd om te kijken of er voldoende middelen beschikbaar zijn voor de uitvoering.
Lees meer
 
Schréder presenteert drie FRIZA varianten
Schréder (stand 3.2.09) zal tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte voor het eerst de nieuwe varianten van haar FRIZA armatuur tonen. De FRIZA combineert een tijdloos ontwerp met de energie-efficiëntie van LED-technologie, aangepast aan verschillende stedelijke landschappen, zoals woonwijken, parken, pleinen, fietspaden en historische centra. Bekijk de video en ontdekt de nieuwe Friza varianten tijden de beurs.
Lees meer
 
 
Econsultancy in de lucht met nieuwe dienst Drone
Het handmatig inmeten van een depot, werkterrein of object is een arbeidsintensieve klus. Met de drone kunnen we dit snel en op 2 cm nauwkeurig doen. Econsultancy (stand 4.4.53) maakt een driedimensionale meting en de drone meet honderden punten per m². Elk stukje reliëf wordt meegenomen. Van deze data maken we met onze software een digitaal terreinmodel, een DTM. Met dit model kunnen de volumes bepaald worden en terreinprofielen aangemaakt worden.
Lees meer
 
CoSoil; dé natuurlijke oplossing voor een onkruidvrije bodem
Onkruidbestrijding zonder chemische middelen vergt veel intensieve arbeid, zowel voor een particulier als professionele groenvoorzieners. CoSoil van GreenGuard (stand 3.3.22)
biedt een alternatieve onkruidbestrijding; een natuurlijke afdeklaag waarmee een onkruidvrije bodem wordt gecreëerd. Daarnaast biedt het ook andere voordelen. Het zorgt voor minder verslemping van de bovengrond, een constantere bodemtemperatuur en een betere vochthuishouding.
Lees meer
 
 
 
Vectorworks voegt Bomencatalogus Van den Berk Boomkwekerijen toe
Vectorworks van Design Express (stand 3.1.08) is de meest complete en intuïtieve alles-in-één oplossing voor al je tekenwerk. Sinds kort vind je - als je met een Landschap en/of Tuin Vectorworks-licentie werkt - de Bomencatalogus van Van den Berk terug. Uniek aan deze catalogus, is de hoeveelheid beeldmateriaal en de rechtstreekse link met de website van Van den Berk.
Lees meer
 
Vele miljoenen besparen door hout te herstellen in de waterbouw
Met haar unieke gepatenteerde Protekta Aqua® methodes weet Protekta (stand 2.2.54) houten kunstwerken zoals bruggen, sluisdeuren, geleidewerken, steigers e.d. constructief te herstellen.  Wanneer er bij deze waterbouwwerken aantasting ontstaat, worden ze over het algemeen volledig vervangen, terwijl dat niet nodig is. Herstellen is namelijk milieuvriendelijker en een stuk goedkoper.
Lees meer
 
 
Geen kroket uit de muur, maar een halter, racket of bal uit een Sportautomaat!
Bied niet alleen sportfaciliteiten als voetbalvelden, sportcours en Urban Sports Parken aan, maar ook sport- en spelmateriaal voor de buitenruimte! Dan maak je namelijk pas écht sporten en bewegen mogelijk voor iedereen! Hoe je dit doet? Met de Sportautomaat van Nijha (stand 3.3.65). De Sportautomaat is een buitenberging boordevol sport- en speltmateriaal en is te openen met een App.
Lees meer
 
Kindvriendelijke hoogbouw in sociaalpedagogisch perspectief
De covid-19-crisis maakte pas echt duidelijk hoe pijnlijk het is als we de openbare ruimte niet meer optimaal kunnen gebruiken. Het gaat dan vooral over het gebruik van zogenaamde third places; plekken waar mensen – en dan vooral ook jongeren en kinderen – elkaar kunnen ontmoeten. Wat betekent het, nu veel jongeren die "home away from home" niet hebben kunnen aanspreken? At van Steijn van Goede Speelprojecten (stand 2.2.43) spreekt er uitgebreid over in een essay.
Lees meer
 
 
 
Registreer voor gratis toegang 
 
Deelnemen als exposant
Heeft u een product of dienst welke interessant kan zijn voor de bezoekersdoelgroep? Laat u dan informeren over de mogelijkheden of boek meteen uw stand.
Marc de Winter kijkt samen met u hoe uw product of dienst matcht met de beurs.

ExpoProof
T. 085-7731751
E. marc.dewinter@expoproof.com
Info en tarieven
 
 
Waar en wanneer
Vakbeurs Openbare Ruimte
Jaarbeurs Utrecht
22-23 september 2021 

Openingstijden
Op beide dagen van 9.00 - 17.00 uur 
Jaarbeursplein - 3521 AL Utrecht
 
Afmelden  |  Contact  |  ExpoProof
Twitter   Facebook   Youtube   Linkedin