Alle denkbare producten en diensten - gratis toegang Bekijk online versie
toegangkaart? registreer online
Toegangskaart aanvragen? Registreer vooraf online!
We beginnen met een huishoudelijke mededeling. Uw toegangskaart voor uw bezoek aan Vakbeurs Openbare Ruimte kunt u dit jaar alleen aanvragen door u vooraf online te registreren. Dat kan ook nog op 22-23 september, maar ook dan alleen online en dus niet ter plekke bij de Jaarbeurs.

Het is dan ook goed om te zien dat u zich nu al, samen met zo veel van uw vakgenoten, registreert. Een positief signaal dat u er zin in heeft! En we houden zo ook uw bezoek veilig en overzichtelijk. Daar is iedereen bij gebaat. De overige maatregelen vindt u op onze Covid-19 FAQ pagina

- Heeft u zich nog niet geregistreerd? Dat kan hier.
- De lijst met registrerende gemeenten groeit dagelijks.
- De exposanten staan voor u klaar met de laatste nieuwe ontwikkelingen en noviteiten.
- De lezingen vinden plaats in vijf lezingenzalen. Twee op de beursvloer + een rode, gele en blauwe zaal boven, te bereiken via de trap bij de ingang van hal 2.
Vraag uw toegangskaart aan
 
Plattegrond met exposanten
 
Wortelgeleiding was nog nooit zo snel!
Met een installatiesnelheid van ruim 818 meter per uur bewijst de RootBarrier® RollRib® dat hij de snelste in zijn soort van wortelgeleidingsproducten is. In tegenstelling tot de wortelgeleidings-platen waarvan per uur slechts 61 meter geïnstalleerd kan worden, is de RootBarrier® RollRib® installatie 13 keer zo snel. Nu kunnen we ons voorstellen dat je je afvraagt hoe het kan dat er zo een groot verschil zit tussen de installatietijd van beide producten. Dat legt KING RootBarrier (stand 4.2.05) u graag uit!
Lees meer
 
Geef nederland kleur, juist nu
Het zijn bijzondere tijden die waarschijnlijk nog een lang staartje zullen hebben. Des te belangrijker is het ons land en onze leefomgeving juist nu op te fleuren met kleurrijke vegetaties van wilde bloemen. Bermen, plantsoenen en stadstuinen opgevrolijkt met weelderig bloeiende veldkruiden roepen een algeheel gevoel van welbehagen op; ze ogen mooi, ruiken lekker en doen ons even aan andere dingen denken. Zaaizaadbedrijf Advanta (stand 4.2.20) biedt je keuze uit meer dan zestig bloemenmengsels die straks twintig weken lang kleur geven aan de groene ruimte!
Lees meer
 
 
 
Lezing: Biodiversiteit wordt verplicht in het bouwbesluit
Onno Dwars (Ballast Nedam) | wo 22 sept. | 13:30 - 14:00u | Lezingenzaal 2
We kennen allemaal de kanarie in de mijnen, als die dood gaat moet je maken dat je wegkomt. Nu de mussenpopulatie sinds 1980 is gehalveerd moeten we ons zelf kritisch de vraag stellen hoe het gesteld is met de echte leefbaarheid van onze steden. Biodiversiteit moet dan ook onderdeel worden van het bouwbesluit om herstel van de natuur in onze stad te activeren. Met de 1 miljoen huizen die we moeten gaan bouwen kunnen we dan ook bouwen aan het herstel van de biodiversiteit. Laat de mus de kanarie worden van de stad; zie je geen mus dan moet je maken dat je weg komt.
Lees meer
 
 
 
Het grote Smart City Trees onderzoek 2021 van start
In de aanloop naar Vakbeurs Openbare Ruimte wordt dit jaar voor het eerst 'Het grote Smart City Trees onderzoek' uitgevoerd in opdracht van Hoefakker Boomspecialisten (stand 4.5.17). 'Nú slim nadenken over bomen in stad en dorp met het oog op o.a. het klimaat en de toekomst', is volgens directeur Arno Hoefakker het centrale thema van het onderzoek onder gemeentelijke beleidsmakers, beheerders, projectmanagers, adviseurs en overige openbare ruimte professionals. Tot en met 1 oktober kunt u online deelnemen aan het onderzoek.
Lees meer
 
Elektrische werktuigdrager RECO eTrac
Er is een toenemende vraag vanuit de markt naar emissieloze machines voor groenonderhoud. Overheden moeten voldoen aan strenge eisen om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen. Ook worden eisen gesteld aan geluid, wendbaarheid en comfort. De markt vraagt om elektrische oplossingen, en specifiek om elektrisch aangedreven werktuigdragers voor groenonderhoud waarmee een volle werkdag kan worden gewerkt zonder de accu bij te laden en die daarnaast multi-inzetbaar zijn. Aan die vraag voldoet de RECO eTrac van Jean Heybroek (stand 2.1.10).
Lees meer
 
 
 
Ramm: elektrische oplossingen tegen onkruid
Ramm Equipment (stand 4.3.01) is het adres met bewezen technieken voor Onkruid- en Exotenbestrijding. Op hun stand tonen zij de Rootwave Pro, die afgelopen jaren heeft bewezen effectief te zijn voor de bestrijding van de Japanse Duizend Knoop en Reuze Berenklauw. Wel met 4-5 behandelingen het eerste jaar voor de JDK, maar dan ook bewezen minder stengels per vierkante meter en dunnere stengels. De eerste haarden zijn totaal verwijderd! Hoe? Dat legt Ramm u graag uit op hun stand.
Lees meer
 
Smart City toepassingen; data gedreven, met de kracht van de zon
Vandaag de dag worden steden meer en meer ingericht volgens de principes van Smart City, waarbij real-time data direct invloed hebben op de inzet van materieel, medewerkers en gebouwenbeheer. Een slimme samenleving waarbij connectiviteit inmiddels tot één van de eerste levensbehoeften behoort. Armada Mobility (stand 3.6.07) is leverancier van een uiteenlopende reeks aan producten en diensten voor de openbare ruimte waaronder de Smart City toepassingen: Smart Solar Benches en WasteMate.
Lees meer
 
 
 
Real-time ligplaatsen en camperplaatsen reserveren
Seijsener (stand 4.3.02) heeft samen met Involtum de app van AanUit.net verder ontwikkeld. Met de handige app voor het activeren van stroom, water en het betalen van lig- of stageld, is het nu ook mogelijk om plaatsen te reserveren. Havenmeesters en beheerders van camperplaatsen kunnen de beschikbare plaatsen in het systeem aangeven en de passanten kunnen deze beschikbaarheid boeken via de reserveringsmodule van AanUit.net. Daarnaast heeft AanUit.net nu ook een chatfunctie zodat eenvoudig vragen kunnen worden gesteld via de App of websit
Lees meer
 
Brimos introduceert duurzaam alternatief voor (verkeers)borden
Misschien heeft u het al gehoord? De vertrouwde gezichten van Brimos (stand 4.1.17) zijn terug. Een veelbelovende stap om hun specialisme en vakmanschap maximaal te benutten. Korte lijnen, flexibel, oplossingsgericht, maatwerk, snelle levering. Tijdens de vakbeurs introduceert Brimos haar duurzame alternatief voor aluminium (verkeers)borden. Het duurzame alternatief is 100% circulair, duurzaam, onderhoudsarm en zeer aantrekkelijk geprijsd. Kortom een uiterst bestendig product dat volledig op productnivieau recyclebaar is.
Lees meer
 
 
 
Een greep uit de overige lezingen
Lezing: Beheer met meerwaarde: Assetmanagement en de beheersystematieken
Simon Buwalda | wo 22 sept| 10:00 - 11:00u | Lezingenzaal 1
Lees meer >
Lezing: Grote transities vragen om lokale antwoorden (van jou?!)
Ricky van Lingen | do 23 sept| 11:00 - 11:30u | Rode zaal
Lees meer >
Lezing: Samen naar klimaatbestendige steden: Wélke boom doet wát?
Eva Meijers | do 23 sept| 12:30 - 13:00u | Lezingenzaal 2
Lees meer >
 
Registreer voor gratis toegang 
 
 
Deelnemen als exposant
Heeft u een product of dienst welke interessant kan zijn voor de bezoekersdoelgroep? Laat u dan informeren over de mogelijkheden of boek meteen uw stand.
Marc de Winter kijkt samen met u hoe uw product of dienst matcht met de beurs.

ExpoProof
T. 085-7731751
E. marc.dewinter@expoproof.com
Info en tarieven
 
 
Waar en wanneer
Vakbeurs Openbare Ruimte
Jaarbeurs Utrecht
22-23 september 2021 

Openingstijden
Op beide dagen van 9.00 - 17.00 uur 
Jaarbeursplein - 3521 AL Utrecht
 
Afmelden  |  Contact  |  ExpoProof
Twitter   Facebook   Youtube   Linkedin